Коштовні бюсти

04.11.2014
Коштовні бюсти

Адріана Ліма та Алессандра Амбросіо у «Фентезі бра»-2014.

Однією з найбільш очікуваних подій року для шанувальників красивих моделей (у цьому випадку йдеться не про одяг, а про дівчат, які його демонструють) є шоу компанії з виробництва жіночої білизни «Вікторіяз сікрет». А одним із найочікуваніших моментів самого шоу є поява головної «зірки» показу — унікального «Фентезі бра», бюстгальтера з коштовних каменів, який коштує шалені гроші. Інтрига полягає в тому, кому саме з «янголів» — манекенниць, що співпрацюють з «ВС», — довірять продемонструвати цей шедевр публіці. Адже це місія, якої гідна справді найкраща з дівчат.

Цього року шоу відбудеться у Лондоні (а не звичному Нью-Йорку) в грудні. А днями його організатори розкрили цю саму інтригу, назвавши імена одразу двох дівчат, яким у 2014-му випаде честь продефілювати у дорогоцінному ліфчику. Так-так, на цей раз їх, як і «Фентезі бра», буде двоє. І обидві — 33-річні матері двох дітей, бразилійки Адріана Ліма та Алессандра Амбросіо. Перша вже виходила у «фантазійному» бюстгальтері на шоу «ВС» 2008-го та 2010 років, а друга — у 2012-му.

Кожен із двох бра прикрашений 16 тисячами коштовних каменів та золотом і коштує близько 2 мільйонів доларів. На створення витворів ювелірного мистецтва майстер Паскаль Муавад витратив загалом більше 2700 годин.