Ляшко або олiгархи?

23.05.2014
Ляшко або олiгархи?

Люди слухають Олега Ляшка.

25 травня громадяни України обиратимуть собі нового Президента. Минулий — тиран Янукович — утік від народного гніву з країни, бо перемогла Революція. Але чи є ця перемога остаточною, якщо президентські вибори виграє представник олігархії — такий самий, як Янукович?.. Звісно, ні. Тоді за що ми боролися?

Сьогодні в державі надскладна ситуація. Іде війна. Вороги окупували Крим, диверсанти «розхитують» ситуацію на сході, подекуди вбиваючи людей тільки за те, що вони розмовляють українською мовою, суто заради свого садистського задоволення... Чи зможе олігархат захистити Україну?.. Відповідь очевидна — ні! Бо для них політика — це філіал їхнiх бізнес-імперій. Вони на ній лише наживаються. І коли Кремль запропонує допомогу їм та їхньому бізнесу взамін на здачу сходу і півдня — вони радо погодяться. Для них гроші дорожчi Батьківщини і співвітчизників.

А Революція гідності переможе тільки тоді, коли цінності Майдану стануть реальністю. Чи виконають це представники олігархії? Ніколи! Це політики вчорашнього дня, які вже були при владі і наживали мільярди, витягуючи гроші з кишені кожної української родини. Їхні статки — це все за рахунок втрачених робочих місць для молоді, жалюгідних зарплат, пенсій і стипендій, розбитих доріг, закритих шкіл та лікарень тощо. Якщо прокремлівські диверсанти — це зовнішні окупанти, то олігархи виконують функцію ворогів внутрішніх. Вони забрали у нашої країни — у кожного з нас — майже все. І сьогодні хочуть відібрати майбутнє.

Для чого ж тоді обирати олігархів?.. «А нема за кого голосувати», — почув від однієї знайомої... Є! У країні мільйони достойних людей, які боролись за звільнення України від тирана Януковича і сьогодні продовжують боротьбу вже проти окупантів. І серед них єдиний, хто за нашої підтримки зможе перемогти на президентських виборах, — це Олег Ляшко. Я, студент 3 курсу, на власні очі бачив, як він запалював людей на Майдані. Як він особисто брав участь у боях на Грушевського, в урядовому кварталі, в обороні Майдану. Він нічого не боїться. З таких людей можна цвяхи кувати.

...Коли диверсанти і сепаратисти почали «кошмарити» ситуацію в моєму рідному Маріуполі, я не зміг не поїхати туди. Яке ж було моє здивування, коли і там, на війні, я побачив... Ляшка. Й одразу записався у батальйон «Україна», яким Ляшко керує особисто. Він — справжній боєць. Ляшко здатен визволити Україну від окупантів, повернути Крим і врегулювати ситуацію на сході і півдні. Ляшко зможе навести порядок в Україні і забезпечити кожному українцю роботу, нормальну зарплату і гідне життя. Бо він — така сама людина, як і ми з вами. І болить йому те ж саме...

В інших людей доброї волі шансу потрапити у другий тур немає. А у Ляшка рейтинг зростає щодня. Ми бачимо, що йому вірять. Бо він щирий і справжній.

Для перемоги йому потрібне лише одне — наша підтримка. А кого нам iще підтримувати? Нікого. Бо голос за олігарха — це голос за нового Януковича. А голос за Ляшка — це голос за народного Президента.

Слава Україні!