Її прекрасне життя

23.05.2014
Її прекрасне життя

ШарлізТерон.

Уперше з початку роману з Шоном Пенном «оскароносна» красуня Шарліз Терон відверто розповіла про їхні стосунки журналістам. «Це був природний процес, усе почалося дуже просто. Ми з Шоном були друзями 18 років, просто хорошими друзями...» — згадує актриса в інтерв’ю для червневого номера журналу Vogue. За її словами, коли дружба почала переростати у щось більше, обоє дуже боялися «все зіпсувати», тому «справа просувалася дуже повільно». Але від долі не втечеш. «Завжди запитуйте себе: чи можу я стати кращим поруч із цією людиною? Мене почуття до Шона робить кращою, це помітили багато знайомих. Тепер моє життя прекрасне, у ньому є все, що мені треба», — зізнається Шарліз.

Спостерігаючи за цією закоханою парою, і не подумаєш, що ще недавно у їхній роман просто відмовлялися вірити. Мовляв, дуже вони несхожі, 53-річний цинік і ніжна 38-річна білявка. Але протилежності, як відомо, притягуються. Що й довів шлюб Пенна зі схожою на Шарліз актрисою Робін Райт — разом вони прожили майже 20 років. Натомість із першою дружиною, епатажною й одіозною тоді Мадонною, актор ледве вживався і зі скандалом розлучився через кілька років після одруження.

Весілля з Терон заплановане на осінь. І, швидше за все, буде воно досить скромним. «Коли я спостерігаю за нареченим і нареченою на весіллях, мені їх шкода. Адже це має бути свято любові, а вони постійно бігають і у всіх цікавляться, чи все у всіх добре. Це вже не свято, а важка робота. І так, я ніколи не мріяла про біле плаття», — заявила Шарліз. Яка, між іншим, досі ніколи не була в законному шлюбі, хоча 9 років провела в цивільному — з актором Стюартом Таунсендом.