Кокаїн до сцени доведе

23.08.2013
Кокаїн до сцени доведе

Кара Дельвінь.

Відома британська модель Кара Дельвінь таки повторила долю своєї зіркової співвітчизниці Кейт Мосс. Коли Кейт свого часу сфотографували з кокаїном, низка компаній, зокрема одежний бренд H&M, розірвали з нею рекламні контракти. 21–річну Кару навесні також застукали з білим порошком. Щоправда, підозрілий пакетик просто випав з її сумки. Тож, здавалося, для відомої своїми густими бровами манекенниці цей інцидент обійдеться без наслідків. Але склалося інакше. І знову найбільш обуреною історією з наркотиками виявилася компанія H&M.

«Ми притримуємося політики абсолютної нетерпимості щодо наркотиків. Співпраця з цією моделлю була непорозумінням», — заявив речник бренду.

Утім Кару втрата вигідного контракту, здається, не надто засмутила. По–перше, в неї й без H&M вистачає вигідних замовників. А по–друге, тепер манекенниця збирається розширити коло своєї діяльності за межі модельного бізнесу. Нещодавно стало відомо, що Дельвінь зіграє у фільмі про «золоту молодь». А днями вона взяла участь у запису композиції Sonnentanz (Sun Don’t Shine) лондонського музиканта Уїлла Херда. І виявилося, що в дівчини дуже непоганий голос.

За словами Херда, він знайомий із Карою ще з підліткового віку і завжди був у захваті від її співу та гри на гітарі. І хоча в даному випадку Дельвінь ді­сталася роль бек–вокалістки, не виключено, що успішний дебют спонукає її спробувати свої сили і в сольному виконанні.