РАХУНКОВА ПАЛАТА

23.08.2013

719 млн. гривень

коштував «Донбасенерго», який продали «Енергоінвест холдингу». Фонд державного майна України визнав «Енергоінвест холдинг» (теж iз Донецька) переможцем приватизаційного конкурсу з продажу 60,773% держпакета акцій «Донбасенерго».

500 тис. гривень

дозволить економити київським школам впровадження енергетичної політики. Столична влада зосередила основні зусилля на підвищенні енергоефективності установ освіти, тому що саме в бюджетній сфері спостерігається значне перевищення затрат енергії.

344,1 тис. гривень

застави заплатив підозрюваний у викраденні настоятельки Свято­Покровського монастиря Калісфенії та її помічниці Катерини спортсмен і політик Сергій Даниш. Його незабаром випустять iз київського СІЗО №13, повідомляє «Комсомольская правда в Украiнє».

300 тис. квітів

одночасно розкриються у День незалежності України на пагорбах Печерського ландшафтного парку. 24 серпня на Співочому полі розпочинає роботу виставка квітів «Світ дитячих мрій». Крім рослин для дизайну, було використано рулонний газон, річковий пісок, мармурову крихту тощо. Новаторством в експозиціях стане кольорове оформлення осики в композиції Деснянського району «Чарівна галявина».

17 тис. гривень

штрафу виписав Подільський районний суд Києва керівнику Київського палацу дітей та юнацтва, якого було викрито під час одержання хабара у сумі майже 40 тис. грн. за надання в оренду приміщення закладу культури.

754 порушення

правил дорожнього руху зафіксували за 21 серпня співробітники столичної ДАІ. Одним iз найрозповсюдженiших порушень залишається перевищення швидкості — 363 відхилення від правил. За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 45 водіїв.

123 одиниці

боєприпасів, виявлених на відкритій території у с. Онішки Оржицького району, знешкодила піротехнічна група аварійно–рятувального загону спеціального призначення шляхом контрольованого підриву.

12 вантажних вагонів

зійшли з рейок у четвер близько 8:00 у Луганській області. Аварія сталася під час проведення маневрових робіт, коли через відсутність локомотива «поїхали» вагони. У результаті аварії практично повністю зруйновано частину залізничного полотна.

11% навчальних закладів

Києва мають справну протипожежну сигналізацію. 44% — взагалі не обладнані автоматичною протипожежною сигналізацією. У 454 будівлях існуючі системи автоматики не працюють і не обслуговуються.

1–ше місце

в рейтингу журналу «Корреспондент» — «Топ–100 найвпливовіших українців» уже вп’яте очолює Президент України Віктор Янукович. Про це повідомила прес–служба UMH group. Другим за списком iде Рінат Ахметов, який не втратив свого впливу, незважаючи на те, що він уже рік як не є членом парламенту.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>