Втілення рожевих мрій

12.03.2013
Втілення рожевих мрій

Багатодітні батьки Анджеліна Джолі та Бред Пітт знайшли ще один спосіб заробити на своїй популярності й поповнити сімейний бюджет. Як повідомляє журнал Vanity Fair, першу партію вина, виробленого за їхньої участі й під їхньою маркою, було розпродано за п’ять годин.

На продаж в інтернеті було виставлено 6 тисяч пляшок рожевого вина врожаю 2012 року, виготовленого в Шато Міраваль на півдні Франції, яке належить зірковій парі. За оцінкою відомого сомельє Тьєрі Дессова, «дуже свіже, дуже фруктове, з насиченим ароматом» вино варте 91 бала зі 100. При цьому вартість напою, як для такої якості й «зірковості», була досить помірною — 140 доларів за ящик із шести пляшок.

Величезне обійстя Шато Міраваль, із власними лісом, виноградниками й виноробним підприємством, розташоване в департаменті Вар, що у Провансі. Після того як 1979 року на студії звукозапису, яка також є в головному будинку Шато Міраваль, було записано вокальну партію Роджера Уотерса для альбому The Wall, місцеве вино впродовж тривалого часу носило назву «Пінк флойд». Тепер на етикетці написано «Джолі–Пітт і Перрен». Відомий винороб Марк Перрен також долучився до створення нового сорту й володіє маркою Miraval Provence у рівних частках з акторами.

Влітку наступного року Анджеліна з Бредом сподіваються випустити ще й біле вино.