Благословенна Ірландія

12.03.2013
Благословенна Ірландія

Із такими генами, як у Айрленд (Ірландії) Болдуїн, шлях у модельний бізнес забезпечений, вважай, ще з народження. Мама, Кім Бесінджер, — колись перспективна модель, яка з подіуму «перескочила» на знімальний майданчик і зробила успішну кар’єру в Голлівуді. Тато, Алек Болдуїн, — свого часу один із найжаданіших парубків шоу–бізнесу, за яким сохнули мільйони дівчат в усьому світі. Коли у 1993 році ці двоє одружилися, преса одразу охрестила їх «найвродливішим подружжям Голлівуду».

На жаль, подружнє життя Кім та Алека не склалося, і після розлучення в 2002 році вони довго змагалися за дочку в судах. Тепер Айрленд сама визначає, коли бачитися з батьком, адже восени дівчині виповниться 18 років. А днями вона отримала свою першу офіційну роботу: підписала контракт з однією з найбільших модельних агенцій — IMG, яка свого часу прославила таких суперзірок подіуму, як Хайді Клум, Кейт Мосс, Жизель Бюндхен, Тайра Бенкс, Крісті Тарлігтон.

У Айрленд, з її зростом 188 см і такими батьками, є всі шанси повторити успіх найвідоміших супермоделей.

«Я благословенна, щаслива і готова ПРАЦЮВААААААТИ», — не стримуючи емоцій, написала свіжоспечена манекенниця у своєму «Твіттері».

Щоправда, в нинішні анорексичні модельні стандарти струнка, але міцна й спортивна дівчина трохи не вписується. Залишається сподіватися, що не Айрленд доведеться сидіти на жорсткій дієті, а модельна індустрія все ж повернеться до ідеалу здорової красуні.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

55–річний Алек Болдуїн скоро знову стане батьком. Як повідомляють американські ЗМІ, його нинішня дружина, молодша на 26 років інструкторка з йоги Хіларія Томас, чекає дитину.