Гіменей попутав

Гіменей попутав

Незвичне весілля відсвяткували днями у селищі Герца Чернівецької області. На весільний рушничок стала поважна пара: нареченому — 90, а нареченій — 83 роки. Виявляється, знайомі вони були ще змолоду, але їхні життєві дороги розійшлися аж на п’ятдесят років.

Стажери вчитимуться і вчитимуть владу

Стажери вчитимуться і вчитимуть владу

Десятеро дипломованих фахівців, які є особами з обмеженими можливостями, візьмуть участь у соціальному проекті «Об’єднуємо зусилля для зайнятості кожного». Впродовж чотирьох місяців п’ятеро з них працюватимуть у державних органах влади і стільки ж — на приватних підприємствах. За свою роботу отримуватимуть спеціальну стипендію — 95 доларів на місяць.

До скверу «прийде» поет

До скверу «прийде» поет

Уже в грудні у Черкасах нарешті встановлять бронзовий пам’ятник поетові Василю Симоненку. Постане він у сквері біля міського Палацу одружень. У цьому приміщенні на другому поверсі мiстилася газета «Молодь Черкащини». Свого часу поет працював у цьому виданнi журналістом.

«Шумахер» у спідниці

«Шумахер» у спідниці

Справжні гонки на вантажівці влаштувала жителька черкаського райцентру Лисянка. Як повідомив «УМ» Володимир Ліщенко, керівник прес–служби Черкаської обласної ДАІ, тільки завдяки професіоналізму інспекторів ця історія закінчилася без трагічних наслідків. А взагалі, зазначає пан Володимир, він не пригадує такого, аби жінки Черкащини «літали» на КамАЗах.

Всі статті рубрики