Яна Дементьєва: Я «заведена», навіть коли не платять

Яна Дементьєва: Я «заведена», навіть коли не платять

У кожному колективі має бути свій лідер, поводир, за яким, як нитка за голкою, тягнуться інші. У жіночому квартеті українських веслувальниць–«академісток», який нещодавно виборов «золото» чемпіонату Європи і планує розміняти його на найвищу нагороду світової першості, обов’язки капітана покладені на 31–річну Яну Дементьєву. Кому ж як не психологу за освітою, учасниці трьох Олімпіад гуртувати менш досвідчених колег і вселяти в них дух переможця. Про те, як у не зовсім комфортних умовах збірній України вже не перший рік вдається вигравати чемпіонати Європи, звідки беруться сили для чергових тріумфів та на що розраховує українська збірна на Лондонській олімпіаді, кореспондент «УМ» розпитав стернову найсильнішого колективу країни в академічному веслуванні.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нокаути за склом

Нокаути за склом

Знаменитий австралійський боксер російського походження Костя Цзю приїхав до Києва, щоб узяти участь у новому телепроекті. «Останніми роками я брав участь у різноманітних проектах. В Австралії були «Танці з зірками», в Росії — «Танці на льоду», а зараз я дуже радий, що в Україні потрапив у те середовище, в якому провів 30 років свого життя, — бокс», — сказав Цзю на прес–конференції.

Хоч міняй, хоч не міняй

Хоч міняй, хоч не міняй

«Грою двох жебраків» дещо саркастично охрестив дехто з уболівальників позавчорашній матч у Броварах між «Соколом» і командою з Могильова. Про проблеми з фінансуванням у киян говорять уже другий рік. Дійшло до того, що спортсмени вже пишуть листи в усі інстанції — звернулися навіть до Президента України, аби хоча б хтось допоміг поправити скромне матеріальне становище як клубу, так і нашого хокею загалом. Але позитивних зрушень наразі немає. «Біло–синім» так і не виплатили зарплату за три місяці попереднього чемпіонату й залишки премій за позаминулий. У нинішньому ж сезоні з хлопцями повністю розрахувалися лише за липень...

Всі статті рубрики