Катерина Кужель: Моє життя змінив фільм «Крихітка на мільйон доларів»

Катерина Кужель: Моє життя змінив фільм «Крихітка на мільйон доларів»

Історія Катерини Кужель, яка на чемпіонаті світу з боксу два тижні тому створила сенсацію, нагадує долю Попелюшки. Нікому не відома дівчина з Рівного, яку в національній федерації до останнього сприймали як «сіру мишку», лише завдяки «хрещеному батьку» — головному тренеру збірної Миколі Хаджиогло — змогла потрапити на боксерський «бал», що проходив на острові Барбадос у Карибському морі. А там наперекір долі — із розбитим носом і вибитим пальцем — 24–річна майстер спорту із самбо перетворилася на принцесу світу боксу й виборола срібну нагороду. Як це можливо взагалі: дійти до світового п’єдесталу лише через дев’ять місяців після початку занять новим для себе видом спорту? Із цим запитанням кореспондент «УМ» звернувся до Катерини після її тріумфального повернення з Бриджтауна.

Татари не слабші за каталонців

Татари не слабші за каталонців

Напевно, головною несподіванкою другого ігрового дня Суперліги стало одноосібне лідерство «Копенгагена» в групі D. Пальму першості ще до старту тут віддали «Барселоні». Однак чемпіон Данії під керівництвом норвезького спеціаліста Столе Сольбаккена вдало скористався сприятливим календарем і у двох матчах досяг стовідсоткового результату. Спочатку в рідних стінах досвідчений колектив із середнім віком футболістів 26 років мінімально переміг чемпіонів Росії — «Рубін». А позавчора скандинави в Афінах без проблем розібралися з «Панатинаїкосом».

Рівновага виклику

Рівновага виклику

Тестом рівня кожної національної першості є виступ її представників на міжнародній арені. Цього тижня свої сили в єврокубках спробували п’ять українських чоловічих команд — оцінка вийшла не надто високою.

Вам доба на рогейн!

Вам доба на рогейн!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Певно, слово «рогейн» не відоме абсолютній більшості читачів і навіть більшості любителів спорту. Та й сам автор — не новачок у спорті — лише недавно вперше побував в епіцентрі цього виду гірських перегонів на міжнародних змаганнях iз рогейну, що відбулися біля гірськолижного курорту Буковель у Карпатах. І на собі відчув складні, але вкрай захопливі перипетії турніру, відшукавши в горах кілька ретельно захованих, віддалених від центру контрольних пунктів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики