Старт дає Сінгапур

Старт дає Сінгапур

Як важко розлучити нинішніх дітей із комп’ютером, який багатьом заміняє і спорт, і безліч інших інтересів, знають усі. Не з чуток знає про послаблене здоров’я нових поколінь і президент МОК Жак Рогге — він за освітою лікар. Тож саме Міжнародний олімпійський комітет задля глобального оздоровлення молоді на планеті започаткував новий соціально–спортивний проект — Юнацькі Олімпійські ігри. Сьогодні перші літні Ігри молоді стартують у Сінгапурі.

Знову Кваша — радість наша

Знову Кваша — радість наша

На відміну від наших плавців, які на європейській першості в Будапешті сповідують принцип «головне не перемога, а участь», стрибуни у воду керуються протилежним девізом. Два дні поспіль на найвищу сходинку п’єдесталу піднімався Ілля Кваша. У середу миколаєвець утретє став чемпіоном континенту на метровому трампліні, а позавчора ввечері в парі з харків’янином Олексієм Пригоровим тріумфував на триметровому трампліні. Хлопці підтвердили звання найсильніших у цій дисципліні, здобуте на ЧЄ–2009.

Гроза українців

Гроза українців

Дві години боровся Олександр Долгополов із Томашом Бердихом за вихід до 1/4 фіналу турніру «Роджерс кап» із призовим фондом 3 мільйони доларів, що триває в канадському Торонто. Саме цей чеський гравець у другому колі престижного змагання серії «Мастерз» змусив зачохлити ракетку Сергія Стаховського, який днями відібрав у Долгополова звання першої ракетки України. Тепер же проти Бердиха не встояв і Сашко.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики