«Хлопці, підемо, боротися будемо...»

«Хлопці, підемо, боротися будемо...»

Два рок–дні традиційного щорічного, вже восьмого за ліком, фестивалю сучасного українського мистецтва «Мазепа–фест» завершилися минулої неділі майже опівночі. Щоб «вписатися» у відведений регламент, організатори змушені були скорочувати виступи навіть таких відомих гуртів, як сестри Тельнюк і «Моторолла». Але атмосфера заключних акордів фесту була такою, що публіці не хотілося розходитися. Зрештою, «мазепинські» скандування ще довго лунали й у нічній Полтаві...

Сезон завершився великим гармидером

Сезон завершився великим гармидером

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

28–й сезон у Київському муніципальному академічному театрі опери та балету для дітей і юнацтва завершили на веселій ноті — гала–концертом «Тринадцятий місяць» із комічним підзаголовком «Великий гармидер із нагоди закриття сезону». Автор ідеї та режисер–постановник Оксана Тараненко разом із музикантами та колегами доклала максимум зусиль, щоб вистава сподобалася усім, хто завітав на закриття сезону, попри спеку на вулиці і високу температуру в залі.

На Дерибасівській чудова погода!

На Дерибасівській чудова погода!

Спека в Україні сягає апогею, у приморських містах на кшталт Одеси від неї не сховаєшся навіть у тіні численних акацій та платанів, що заселяють милі вулички Південної Пальміри. Протягом дев’яти днів накал повітря тут підсилюється гарячою фестивальною атмосферою. Сьогодні п’ятий день першого Одеського міжнародного фестивалю, що має амбіції стати не гіршим кінофорумом за єдиний презентабельний український кінофестиваль «Молодість».

Всі статті рубрики