Ви білявка? Багатою будете!

20.07.2010

Жінки зі світлим волоссям виявилися успішнішими у фінансовому плані, ніж брюнетки й руді. Про це свідчать результати дослідження, проведеного британським сайтом The Motley Fool, що спеціалізується на управ­лін­ні особистими фінансами.

Як виявилося, середній щомісячний дохід британських білявок становить 1018 фунтів стерлінгів, тоді як темненькі заробляють 937 фунтів, а рудоволосі — 888 фунтів.

При цьому, повідомляє газета «Скотсмен», блондинки більш схильні до легковажних витрат, ніж темноволосі: щомісяця вони витрачають у середньому 278 фунтів на придбання різних дрібничок, цукерок, сумочок, нових туфель тощо. Але не варто у зв’язку з цим обвинувачувати білявок у дурості, яку приписують цим дівчатам анекдоти. Адже дослідження показало, що більшість жінок зі світлим волоссям уміють керувати своїми фінансами, тобто знають, коли треба припиняти шопінг.

До речі, нещодавно вчені Каліфорнійського університету провели дослідження залежності нахилів до агресії в жінок відповідно до кольору волосся. Вивчили поведінку 156 студенток, і виявилося, що біляві дівчата схильні поводитися агресивніше, вони частіше вступають у конфлікти, ніж власниці темніших зачісок. При цьому біленькі ще й більш самовпевнені.