Футболіст і телезірка — чудова пара!

20.07.2010
Футболіст і телезірка — чудова пара!

Йоланта Кабау ван Касберген.

Одна з найжаданіших наречених Голландії розбила серця своїх численних шанувальників: минулої неділі телеведуча, модель і актриса Йоланта Кабау ван Касберген вийшла заміж. Обранцем 25–річної кралі, дочки іспанця і нідерландки, став не хто–небудь, а сам Уеслі Снайдер — один із найкращих бомбардирів чемпіонату світу з футболу. Йоланта активно вболівала за коханого на трибунах південноафриканських стадіонів. Хоч у фіналі ЧС збірна Голландії й програла іспанцям, Уеслі на батьківщині зустріли, як справжнього героя. А він, не відкладаючи справу в довгу шухляду, одразу повів наречену під вінець.

Весілля відгуляли в італійській Тоскані. Йоланта в розкішній білій сукні на запряженому кіньми ландо приїхала до церкви Сан–Джусто е Клементе, а після вінчання молодята випускали в небо голубів. 25–річний наречений, вбраний у світло–блакитний костюм, аж світився від щастя. І байдуже, що для нього це не перший шлюб.

2005 року Уеслі вже одружувався, і незабаром у них із дружиною Рамоною народився син. Але торік півзахисник міланського «Інтера» зустрів Йоланту — і пропав. Дівчина, яку в Голландії знають передусім як зірку еротичних серіалів, на той час теж була не вільна — жила у цивільному шлюбі з поп–співаком Яном Смітом.

За їхньою зі Снайдером історією кохання стежила вся країна, співчуваючи дружині футболіста й засуджуючи «розпусницю» ван Касберген. Але закоханим було байдуже: Уеслі покинув жінку й чотирирічного сина Джессі, Йоланта порвала зі Смітом, і зрештою все завершилося шлюбним рушником.