Мечетям — стоп!

Мечетям — стоп!

У черговій європейській країні виникли проблеми через наміри мусульманської громади звести в центрі міста свій храм. Цього разу соціальна напруга зростає у Польщі. Будівництво великої мечеті у Варшаві поблизу великого торговельного центру «Блу Сіті», що в районі Охота, лише почалося, але вже викликало вкрай бурхливі емоції. Як повідомляє польська «Газета виборча», столиця обклеєна плакатами із закликами до протесту. На окремих із них відтворено «антимечетівський» плакат, який активно експлуатували у Швейцарії перед минулорічним референдумом про заборону будівництва мінаретів.

Посткомуністичні ЗМІ для «буржуазного» капіталу

Посткомуністичні ЗМІ для «буржуазного» капіталу

Провідні європейські видавничі медіа–компанії — швейцарська Ringier AG та німецька Axel Springer AG — домовилися про створення спільного підприємства, яке координуватиме їхню діяльність на медіа–ринках Східної Європи. В оприлюдненій спільній заяві партнери повідомляють, що кожен із них володітиме 50 відсотками акцій спільного підприємства, яке загалом налічуватиме 4800 працівників. Як повідомляє швейцарська інформагенція «Свіссінфо», штаб–квартира нової компанії розміститься в Цюріху, де розташований головний офіс Ringier AG. Створення спільної компанії ще має бути схвалене антимонопольними комітетами Швейцарії та Німеччини.

Обіцянка Богові — не цяцянка

Обіцянка Богові — не цяцянка

Усім набутим на цьому світі ми завдячуємо Богові. 82–річний британський мільярдер Альберт Губей не забував про це ніколи. Коли в 1960–х роках майбутній багатій іще тільки починав кар’єру в бізнесі, то заприсягнувся Всевишньому, що якщо розбагатіє, то на схилі літ поверне все нажите Йому. І свого слова дотримав.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики