За два кроки до тріумфу

За два кроки до тріумфу

Якщо в наступному турі «Динамо» здолає в Луганську «Зорю», а «Шахтар» втратить очки в Кривому Розі, то кияни вже 3 травня повернуть чемпіонський титул до столиці. Ні — то на День Перемоги підопічні Сьоміна мають шанси відсвяткувати підсумковий успіх на власному стадіоні в побаченні з «Таврією». А напередодні історичної битви в півфіналі Кубка УЄФА, що відбудеться післязавтра, «Динамо» й «Шахтар» грали в національному чемпіонаті проти далеко не найсильніших суперників.

На колесі фортуни

На колесі фортуни

Виграти матч за місце в І Світовій групі неофіційного командного чемпіонату світу українкам виявилося значно легше, ніж дістатися до самого раунду «плей–оф». І тут не обійшлося без прихильності долі. Спочатку жереб подарував нам у стикових зустрічах далеко не найсильнішого з можливих суперників, а потім збіг обставин узагалі «обеззброїв» Аргентину. За тиждень до поєдинку стало відомо, що відмовилася грати за збірну найкраща південноамериканська тенісистка — Гісела Дулко, котра в рейтингу WTA посідає 34–й рядок. А минулого вівторка на тренуванні травмувала гомілкостоп другий номер аргентинської команди — Бетіна Хосамі (158). Після цього всі козирі виявилися на руках нашої команди.

Король Азії й Океанії

Король Азії й Океанії

Четвертий етап чемпіонату відбувся без ексцесів, якщо не вважати таким 35–градусну спеку Бахрейна. Пілоти в болідах почувалися, наче в сауні, зате трасу нарешті не поливав дощ, як на двох попередніх етапах. У таких умовах знову показала свої переваги команда «Браун». Щоправда, цього разу зверхність британської «стайні» не була аж такою очевидною. Суперники підтягуються.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики