Депутат Купрій показав, як він матюкався у Раді під час виступу Порошенка (відео)

17:38, 27.11.2018

Багато хто звернув увагу, як під час виступу у Верховній Раді щодо запровадження воєнного стану Петро Порошенко попросив депутата не матюкатися. 

Позафракційний депутат Віталій Купрій показав відео, з якого стає зрозуміло, що слова Президента стосувалися саме його.

"Демонструю відео того, як президент Порошенко під час вчорашнього виступу в Верховній Раді відреагував на моє зауваження чому він не вводив воєнний стан під час Іловайського котла, повної окупації Криму та продовжує інвестувати в країну-агресора Росію", - написав Віталій Купрій.

Однак, на відео чутно, як хтось за кадром говорить: "Інвестує в Росію!".

На викрик Петро Порошенко реагує коротко: "Помовчіть!".

Президент продовжив свою промову, а Віталій Купрій голосно сказав депутату, який сидів поруч з ним: "Давай я сяду там, де я хочу! Та мені пох*р!".

Після цього Петро Порошенко знову перерв виступ і сказав: "Ви можете не матюкатися в парламенті? Ви виявляєте таку культуру! Я сподіваюся, що це не "Самопоміч"? Тоді вибачте".



Нагадаємо. 26 листопада Верховна Рада збиралася, щоб обговорити питання введення воєнного стану в Україні. Петро Порошенко спочатку підтримував рішення РНБО про воєнний стан по всій Україні на 60 днів. однак після політичних дискусій і криків у Верховній Раді, коли буля ймовірність повного зриву голосування, врешті дійшли згоди про введення воєнного стану в 10 областях на 30 днів та призначення виборів Президента на 31 березня.