На окуповані Судак і Феодосію обрушився смерч (фото, відео)

11:59, 07.09.2018
На південь і схід анексованого Криму обрушився смерч, який супроводжувався зливою та сильним вітром. Атмосферне явище спостерігали мешканці Феодосії та Судака.
 
Користувачі соцмереж опублікували фото смерча.
 
На фото видно, як над морем нависла чорна хмара, а з неї можна побачити воронкоподібний вихор та блискавки.
 
Стихія накрила берег Криму 6 вересня, однак очікується, що важкі погодні умови збережуться на півострові до 9 числа.
 
За інформацією місцевих ЗМІ, деякі населені пункти залишилися без світла через негоду. У Ялті після зливи затопило підземний перехід та низку вулиць.
 
 
Гідрометцентр Криму повідомляє, що над Чорним морем утворився південний циклон, тож до 9 вересня на півострові будуть важкі погодні умови - зливи, блискавки, град та шквали вітру.
 
 
Кримська служба новин повідомляє, що в четвер, 6 вересня, через негоду в Криму повалило дерева, також утворилися затори на дорогах. Найбільше стихійне лихо спостерігається у Феодосії.
 
 
Мешканців півострова закликають дотримуватися правил безпеки при негоді, утриматися від поїздок містом та за можливості залишатися в приміщенні.
 

Як повідомляла "УМ", на півночі окупованого Криму в Армянську 23-24 серпня стався викид невідомої речовини в атмосферу. Через нього утворився маслянистий наліт на дахах будинків і листі дерев.