«Україна випередила США по закупці механізмів FPV-спектру», - підприємець Тимофій Соловйов

19:22, 23.04.2024
«Україна випередила США по закупці механізмів FPV-спектру», - підприємець Тимофій Соловйов

Фото: Instagram s.timofei

Про це повідомив власник компанії RC Store з виробництва та імпорту FPV-дронів на власній сторінці в Instagram.
 
Протягом останніх років США були найбільшим покупцем та споживачем FPV-дронів, але через те, що Україна інтенсивно використовує БПЛА у війні з РФ, попит в нашій державі на FPV-дрони та їх комплектуючі суттєво зріс.
 
Як зазначається у дописі Тимофія Соловйова, світові лідери брендів FPV-дронів назвали українську компанію RC Store клієнтом №1 по закупці механізмів FPV-спектру в 2024 році. Це означає, що Україна випередила США по закупці та стала найбільшим замовником. 
 
                                                                       Фото: Instagram s.timofei
 
«В той час, коли ми виробляємо або імпортуємо FPV-комплектуючі, ми мобілізуємо сили навколо обороноздатності країни, потужно протистоїмо агресору і наближаємо перемогу! Інакше кажучи, ми знайшли те, що нам потрібно, ми масштабуємо те, що нам допомагає! Залишається тільки збільшити власне виробництво FPV-дронів на місці. Я і моя команда докладаємо всі зусилля, щоб стати переможцями не тільки у битві дронів, а й довести всьому світу, що наші захисники найвідважніші та найпрогресивніші!»
 
ЗМІ раніше повідомляли, що українська компанія RC Store під керівництвом Тимофія Соловйова спеціалізується на виробництві та збірці FPV-дронів з 2016 року.
 
З початку війни RC Store передала українським військовим десятки тисяч БПЛА та невпинно продовжує постачання FPV-дронів на фронт.