«Крокус» — коронація кривавого «карлика»

17:10, 29.03.2024
«Крокус» — коронація кривавого «карлика»

Аналіз фактичних даних, зібраних з відкритих джерел, та отриманої конфіденційної інформації, в тому числі за кордоном, дає мені як слідчому МВС і начальнику відділу військової контррозвідки СБУ (в минулому) зробити наступні висновки приватного розслідування теракту, вчиненого у Підмосков’ї, в ТЦ «Крокус Сіті Хол» 22 березня 2024 року (моя основна робоча версія).  
 
22 березня 2024 року у Підмосков’ї, в торговому центрі «Крокус Сіті Хол» замість концерту відомої групи «Пікнік» була поставлена вистава «Коронація кривавого карлика», в якій завчасно були розписані ролі для світових політичних зірок США, Франції, Німеччини, Великої Британії, ЄС і НАТО.
 
Автор ідеї і режисер вистави – володимир путін, міжнародний терорист, серійний вбивця, м’ясник, воєнний злочинець, щодо якого Міжнародний суд видав ордер на арешт (псевдонім путіна в КДБ СРСР «недопалок» і «бліда моль»). 
 
Постановники спектаклю – Микола Патрушев (секретар РБ росії, ексдиректор ФСБ) і Олександр Бортников (директор ФСБ росії).
 
Головну роль виконавців кривавої коронації «карлика» зіграла таємна група спецназу ФСБ, яка холоднокровно з таджиками розстрілювала глядачів і підпалила концертний зал. Працівники ФСБ контролювали хід проведення теракту і його завершення.   
 
Відволікаючу роль у спектаклі виконували чотири таджики, які після її завершення були віддані на заклання як цапи відбувайли. Така доля уготована для всіх «баранів», яких терорист путін використовує при вчиненні міжнародних злочинів.  
 
 
Якщо таджики були членами «Вілаята Хорасан» — таджицького крила терористичного угрупування «Ісламської Держави» (далі – «ІД»), то ФСБ використала їх в темну для прикриття своєї кривавої операції, щоб їхніми руками вчинити теракт і «прив’язати» таджиків до України. За словами путіна, таджики мали «вікно на кордоні з Україною», через яке повинні були втекти з росії. 
 
Таджиків було  затримано приблизно через чотири години після того, як вони покинули «Крокус», в декількох десятках кілометрах від білоруського кордону.
 
Масовку спектаклю грали понад 6 тисяч глядачів, які прийшли на концерт групи «Пікнік», не підозрюючи, що вони принесені в жертву «кривавому карлику» путіну. 
 
Головна роль в інформаційному забезпеченні «залізного алібі» для московського фюрера путіна була відведена ЦРУ, яке очолює його добре знайомий Вільям Бернс і Державному департаменту США. Що саме вони повинні були говорити, їм завчасно розписала ФСБ. 
 
Свою роль ЦРУ і Держдепартамент США відіграли «на ура», не знаючи, що ФСБ використала їх в темну, підсунувши їм достовірну інформацію, що бойовики «ІД» готують теракт у Москві.
 
Для закріплення алібі путіна, що він «біла і пухнаста жертва», яка постраждала від «ІД», відповідні ролі добре зіграли посольства США, Великої Британії, Німеччини та окремі політичні лідери Європи, які офіційно заявили, що терористичний акт у Підмосков’ї вчинило відділення «ІД» в Афганістані, яке взяло на себе відповідальність за вчинення теракту в ТЦ «Крокус Сіті Хол».
 
Текст, який вони повторили як папуги, був записаний в офіційній заяві Держдепартаменту США, яка базувалася на розвідувальній інформації ЦРУ про те, що «ІД» готує теракт в Москві у місцях великого скупчення людей або на концерті. 
 
Інформацію про те, що «ІД» готує теракт у Москві, спецслужби росії скинули ЦРУ через своїх подвійних агентів в терористичній організації (щоб не світити свої вуха) і дали можливість перехопити декілька телефонних розмов і смс-повідомлень про підготовку теракту членами «ІД» електронній розвідці США, яка разом з електронними розвідками Великої Британії, Канади, Австралії, Нової Зеландії, контролює інформаційний простір земної кулі. Телефонні розмови і смс-повідомлення ФСБ контролювала.
 
Наголошую, що інформацію про підготовку теракту бойовиками «ІД» Москва отримала від свого розвідувального управління в Сирії в середині лютого (13-15 числа) 2024 року. 
 
ЦРУ заковтнуло «наживку» ФСБ, вважаючи її цінною розвідувальною  інформацію (а вона дійсно була достовірною і цінною!), отриманою з декількох незалежних джерел. Директор ЦРУ Бернс доповів президенту Джо Байдену інформацію, що «ІД» готує теракт у Москві. Подібне було, коли ЦРУ доповіло президенту США Джорджу Бушу, що Ірак має зброю масового знищення.
 
Це стало приводом для воєнного вторгнення США і Великої Британії в Ірак 20 березня 2003 року. Режим Саддама Хусейна був повалений, а він повішений. Зброю масового знищення не знайшли. 
 
Кремль вів свою гру. Йому потрібно було отримати від США публічне повідомлення (попередження), що бойовики «ІД» готують у Москві теракт у «людних містах або на концерті». Не відреагувати на інформацію про підготовку теракту в Москві Вашингтон НЕ МІГ! Лише після цього путін міг реалізувати свій, контрольований теракт за участі «членів ІД» (ними були вибрані таджики) і пов’язати його вчинення з Україною, яка разом із США воює проти росії.
 
У Кремлі були впевнені, що після теракту Держдепартамент США обов’язково заявить, що його скоїли бойовики «ІД». Таким чином путіну і ФСБ буде забезпечене «залізне алібі» у не причетності до вчинення теракту. 
 
На початку березня Держдепартамент США попередив уряд росії про заплановану терористичну атаку в Москві, «потенційно спрямовану на великі зібрання, включно з концертами». ЦРУ в свою чергу поділилося цією інформацією з ФСБ. Їм подякували і про себе посміхнулися. Все йшло за планом і під контролем путіна і ФСБ.  
 
7 березня США попередили своїх громадян уникати великих зібрань в Москві. 
 
Кремлівський фюрер путін, граючи роль за розробленим ФСБ  сценарієм, назвав це попередження «провокаційним» і «відвертим шантажем», щоб залякати росію. 
8 березня посольства США і Великої Британії в росії на своїх сайтах випустили попередження про те, що екстремісти найближчим часом планують атакувати великі зібрання в Москві, включно з концертами. І рекомендувало своїм громадянам уникати великих зібрань протягом 48 годин. 
 
Після появи офіційного попередження путін і керівництво ФСБ переконалися, що ЦРУ і Держдепартамент США повірили в достовірність їхньої інформації про те, що «ІД» готує теракт у Москві. Повторюю, що ця інформація була передана ЦРУ у спосіб, щоб не сторчали вуха спецслужб росії. 
 
ФСБ приступила до реалізації заключної фази контрольованого терористичного акту в ТЦ «Крокус Сіті Хол», яку я назвав виставою «Кривава коронація карлика» («ККК»). Сценарій теракту був затверджений путіним.
 
Фінал спектаклю «Кривава коронація карлика» або теракту, вчиненого ФСБ на замовлення путіна 22 березня 2024 року мав такі наслідки:
 
1). Майже 150 загиблих від вогнепальних поранень і отруєння продуктами горіння. Близько 180 постраждалих.
 
2). Увага світових ЗМІ була відвернута від масових ракетних ударів росією по Україні, в тому числі по Києву і Дніпровській ГЕС, в результаті чого загинули і постраждали десятки українців. Подібним чином Україна випала з поля зору світових політиків і ЗМІ після терористичної атаки Палестинського ХАМАСУ з бойовиками ПВК «Вагнер» на Ізраїль 7 жовтня 2023 року.
 
3). Росію – державу агресор і воєнного злочинця путіна, який вчинив кроваву бойню в ТЦ «Крокус Сіті Хол», демократичний світ перетворює в «ЖЕРТВУ», яка постраждала від нападу терористичної організації «ІД».
 
Звучать заяви про долучення росії (визнаної світом країною  агресором, а режим путінв – терористичним) для спільної боротьби з міжнародним тероризмом. 
 
Дональд Трамп пообіцяв, що у випадку обрання його президентом США він боротиметься з «ІД» разом з росією, щоб «відправити ІДІЛ до пекла». 
 
Франція запропонувала державі-агресору росії посилити співпрацю між спецслужбами для боротьби з терористами "Ісламської держави" (ІДІЛ), які загрожують двом країнам. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляє агентство Reuters у понеділок, 25 березня. Макрон також сказав, що за терактом у Підмосков'ї, стоїть ІДІЛ. 
 
Захід висловлює уряду росії і путіну, який розстріляв і спалив своїх співвітчизників в ТЦ «Крокус Сіті Хол», співчуття, ллє крокодилячі сльози і покладає квіти до посольств росії, забуваючи, що спецслужби росії в 2014-2018 роках руками бойовиків «ІД» організували серію терактів у Європі.
 
«Нехай вони там здихають і гинуть! росія — це не Європа»
 
Нагадаю. На початку квітня 2016 року у статті «Російський слід» «ІДІЛ» Чому Кремль не зацікавлений у послабленні радикальних ісламістів і як їхнє існування відволікає ЄС і НАТО від подій в Україні» («Україна молода» за 2 квітня 2016 року) я звернув увагу на прямий зв’язок між постачанням росією зброї в Сирію та зростанням кількості терактів, вчинених бойовиками «ІД» починаючи з 2014 року в Західній Європі.
 
Публікацію направив у посольства країн-членів НАТО і мав розмови з окремими військовими аташе і представниками розвідслужб цих країн. 
 
 
 
 
Криваві теракти в країнах ЄС і НАТО (Туреччина, Франція, Бельгія, Німеччина та інші) викликали хвилю обурення в усьому цивілізованому світі. Жителі країн ЄС, США, Канади, України висловили підтримку громадянам держав, які постраждали від терористичної атаки, а політики багатьох країн світу, в свою чергу, висловили цим країнам свої співчуття. 
 
Проте в росії реакція політиків виявилась доволі дивною. Провідні кремлівські спікери не соромились визнавати, що росії вигідний міжнародний тероризм, і погрожували європейцям, що їх чекає нова хвиля насильства, якщо ЄС не буде зговірливішим у питаннях зняття санкцій iз росії.
Так, голова Комітету з закордонних справ Держдуми Олексій Пушков зробив випад у бік НАТО, заявивши, що Альянс дозволив підривати людей у себе під носом у Брюсселі. 
 
Голова громадського Комітету при МО росії Ігор Коротченко радів ще відвертіше: «Європа розраховується за подвійні стандарти своїх політиків. Вони не зробили висновків із терактів у Парижі. Європа платить криваву ціну за свої політичні помилки. Необхідно відмовитися від політики санкцій проти росії. Якщо Європа вкотре займатиме позицію страуса, який засунув голову в пісок, продовжить демонізувати росію замість боротьби з тероризмом, то такі теракти можуть повторитися в будь-якому великому мегаполісі Європи».
 
Зловтішався і колишній член ПАРЄ Сергій Марков, мовляв, наступною мішенню «ІД» буде Берлін, і лише співпраця з росією може врятувати Німеччину».
Після заяви Маркова у Німеччині, в тому числі і у Берліні були вчинені терористичні акти. 
 
Перевершив усіх у цинізмі віце-спікер Держдуми, лідер ЛДПР Жириновський (знаходиться на вічному концерті у Кобзона): «Зараз теракти йдуть у Європі, і будуть iти по всій Європі. Нам це вигідно! Нехай вони там здихають і гинуть! росія — це не Європа».
 
Європо, може досить співчувати уряду росії і колективному терористу-вбивці путіну? 
 
6). ЦРУ і Держдепартамент США на підставі інформації, підкинутої їм ФСБ, «відмазали» путіна від організованого ним теракту в ТЦ «Крокус Сіті Хол» і забезпечили йому «залізне алібі» (як дружині Цезаря, яка завжди повинна бути поза підозрою). Вони офіційно заявили, що теракт вчинило відділення «ІД» в Афганістані. Керівництво росії завчасно було попереджене про підготовку теракту в Москві, але проігнорувало цю інформацію, зауваживши, що не було «ніякої конкретики про теракт». 
 
7). США, а за ними і політики провідних країн Європи зробили з  країни агресора і воєнного злочинця, серійного вбивці путіна «ЖЕРТВУ» міжнародного тероризму. Тепер США не визнають росію державою спонсором тероризму, що за американським законодавством зобов’язувало б США застосувати проти росії і путіна жорсткі санкції.   
 
8). ВИНУ за терористичний акт, організований путіним, США офіційно переклали «ІД», яка його не вчиняла. Якщо затримані таджики були членами «ІД», то ФСБ використала їх в темну при проведені теракту. 
 
Терористична організація «ІД» весною 2019 року була повністю розгромлена міжнародною коаліціє, очолюваною США. Про це у кінці березня 2019 року заявив президент США Трамп: «Самопроголошений халіфат «Ісламська держава» в Сирії розгромлена». Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс підтвердила, що «халіфат у Сирії ліквідовано».
 
Для піару і підняття свого іміджу дрібні залишки «ІД» в Афганістані голослівно взяли на себе відповідальність за теракт у ТЦ «Крокус Сіті Хол» і пригрозили росії, особисто путіну і Європі новими терористичними атаками. Така заява «ІД» в подальшому може бути використана московським фюрером у своїх політичний цілях. Не забувайте, що «ІД» була створена за участі ФСБ, коли путін був її директором (детально про це  – далі у статті).  
 
9). ФСБ підкинуло розвідці Франції інформацію, що в Парижі можливі теракти. 24 березня президент Франції Макрон оголосив у країні надзвичайну ситуацію з огляду на те, що «ІД» взяла на себе відповідальність за атаку в Підмосков’ї. 25 березня Макрон заявив: «Ця конкретна група «ІД» протягом останніх місяців здійснила кілька спроб (нападів) на нашій території».  
 
10). Заяви, зроблені США, «ІД» і президентом Франції Макроном, повністю задовільнили європейських політичних лідерів. 
 
11). Європейські та американські політики засудили проведення росією псевдовиборів на окупованих територіях України та Грузії, назвавши їх незаконними. Проте більшість лідерів Заходу у своїх заявах не використовують твердження про «нелегітимність» чи «невизнання» виборів президента путіна на території росії. 
Демократичний світ визнав воєнного злочинця путіна легітимним президентом росії. Те, що Байден називає путіна «вбивцею» і «м’ясником», йому до одного місця... 
 
12). Посилення масових ракетних по Україні путін буде виправдовувати тим, що теракт вчинила терористична організація «ІД», за якою стоять Україна і США, які воюють з росією. 
 
13). Після теракту рашисти ще щільніше об’єдналися навколо свого фюрера путіна і вимагають відновлення смертної кари. Відрізання вуха у затриманого таджика і катування таджиків  електричним струмом, на московських болотах сприйняли з радістю і задоволенням… 
 
14). Після теракту в росії почало зростати міжетнічне протистояння. Почалися розправи і насильство над  таджиками, узбеками, азербайджанцями. Є вбиті і поранені. Підпали їх автомобілів і нерухомості. 
 
15). Воєнний злочинець путін отримав привід офіційно оголосити Україні війну, почати загальну мобілізацію, ввести воєнний стан в країні і посилити каральні заходи проти неугодних. Раби Московії будуть вітати будь-яке рішення свого царя путіна. Головне, щоб була дешева горілка. 
 
Висновок: вчиненим терактом путін досягнув своїх внутрішніх і міжнародних цілей. Вину   путіна, як замовника і організатора терористичного акту, США і Європа офіційно поклали на «ІД», яка його не вчиняла, а лише голослівно і бездоказово взяла на себе відповідальність за теракт.
 
Створення ісламських терористичних організацій 
 
Секретні документи про «ІД», які отримала розвідка ФРН, засвідчують надважливу роль колишніх союзників президента Іраку Саддама Хусейна – радянського союзу, а потім і росії у створенні терористичних угруповань «ІД», які структурно виросли до таких розмірів, що стали реальною загрозою політичній і соціальній стабільності у світі, у першу чергу в країнах Євросоюзу, що дуже вигідно нинішній росії на чолі з її фюрером путіним.
 
Велика кількість офіцерів збройних сил Іраку за часів Хусейна і його спецслужб проходили навчання і перепідготовку в радянському союзі, а потім у росії. Особливо інтенсивно велася таємна підготовка «вірних бійців Хусейна» у перші роки президентства путіна (2000-2002). На базах ГРУ було підготовлено сотні армійських диверсійних груп Іраку. Окрім того, в іракських збройних силах служило багато російських військових радників-інструкторів, які вели вишкіл вояків особистої «елітної» республіканської гвардії Хусейна. На базі відданих Хусейну підрозділів і були створені перші терористичні угруповання «ІД», озброєні до зубів радянською і російською зброєю. 
 
Батьки «ІД»
 
Організація «Ісламська держава» («ІД») мала різні назви. Перша група бойовиків називалась «Організація Монотеїзму і Газавату» («Єдинобожність та джихад»). Вона була заснована у 1999 році йорданським радикалом Абу Мусаб аз-Заркаві (найближчим  соратником Осами бен Ладена) за військової, фінансової і організаційної підтримки ФСБ росії.
 
Директором ФСБ і секретарем Ради безпеки російської федерації на той час був ще нікому не відомий «недопалок» путін. 
Батьками «ІД» є Абу Мусаб аз-Заркаві і путін, які народили терористичного монстра, що став світовою загрозою.
 
 
 
                                                                    Територія, яку контролювала «ІД» в 2015 році
 
Організація «головорізів», підготовлених і озброєних росією, склала фундамент майбутньої «ІД». У жовтні 2006 року декілька радикальних терористичних угруповань, об’єднавшись, створили так звану «Ісламську Державу Іраку» («ІДІ»). 
 
У квітні 2013 року «ІДІ», яка мала на меті експансію в Сирію, була перейменована на «Ісламську Державу Іраку і Леванта» («ІДІЛ»). Наприкінці червня 2014 року «ІДІЛ», оголосивши себе всесвітнім халіфатом, отримала офіційну назву «Ісламська Держава» («ІД»), яка має на меті розширення свого впливу на всю земну кулю, не рахуючись iз людськими жертвами. 
 
В 2015 році «ІД» вийшла з під тотального контролю росії , як Аль-Каїда Осами бен Ладена вийшла з під контрою США після виведення радянських військ з Афганістану. «ІД» стала серйозною загрозою для росії, як свого часу Аль-Каїда була найбільш небезпечною для американців, вчинивши в США самий катастрофічний терористичний акт 11 вересня 2001 року, який змінив світ. Сподіваюся, що путін і президенти США Обама, Трамп і Байден все це добре пам’ятають…
 
«Рускій мір» та «ІДІЛ» 
 
Переформатування «ІДІЛ» і активні дії Кремля по створенню нової ідеології Московії «рускій мір» дивним чином збіглися у часі — 2013 рік.  
Порівнюючи обидві ідеології — «руского міра» та «ісламської держави», аналітики прийшли до однозначного висновку. За своєю суттю ці ідеології однакові і мають дві характерні ідентичні ознаки: винятковість кожної з цих ідеологій і нетерпимість до інших релігій та ідеологій.
«Рускій мір» та «Ісламська держава» сьогодні — це ідеологічно-релігійний фашизм!
 
«ІД» і росія заявили про територіальні претензії до багатьох країн світу. 
 
18 листопада 2015 року «ІД» назвала Україну полем бою між росією і Заходом. При цьому «ІД» претендує на український Крим і південь України. 
25 листопада 2015 року «ІД» оголосила Україну своїм ворогом.
 
У «ІД» російське рило
 
За даними ЦРУ, станом на 2016 рік на території Сирії та Іраку чисельність терористичних угруповань «ІД» становила від 20 до 31 тисячі бойовиків. За межами Сирії та Іраку — від 32 до 58 тисяч. Загалом у світі бойовиків разом iз прихильниками «ІД» до 257 тисяч осіб. 
 
 
 
                                         На фото: бойовики «ІДІЛ», підготовлені і озброєні росією
 
23 лютого 2017 року путін заявив, що за даними ФСБ, ГРУ ГШ і МВС росії на боці бойовиків «ІД» у Сирії воюють понад 4 тисячі громадян росії і 5 тисяч — з країн СНД. Всього близько 10 тис. осіб (в основному таджики, киргизи, узбеки, чеченці, інгуші, татари та мусульмани інших національностей). 
 
Сирійці, які перебували під окупацією «ІД», говорять, що дуже багато терористів спілкуються між собою російською мовою як основною. Окрім того, документи командирів бойовиків видаються двома мовами — російською та арабською. Дорожні вказівники населених пунктів, які контролюються терористами, також зазначені цими двома мовами.
 
Зауважу, що серед бойовиків «ІД», є вихідці із росії і країн СНД, сотні агентів ФСБ, яких путін використовує в своїх внутрішньо-російських і міжнародних геополітичних цілях. 
 
Спецслужби Великобританії отримали доступ до 22 тис. особистих справ іноземних найманців iз більш ніж 50 країн світу, які воюють у лавах «ІД».
 
На сьогодні залишки «ІД» є прямою загрозою для росії, оскільки російські війська, захищаючи авторитарний режим президента Сирії Башара Асада, разом з американцями бомбили їх табори. Бойовики «ІД» горять помстою, звинувачуючи Москву в тому, що її руки по лікті в мусульманській крові афганців, чеченців, сирійців... 
 
Спасіння режиму Асада
 
30 вересня 2015 року за наказом президента путіна, усупереч міжнародному праву, росія почала відкриту військову інтервенцію в Сирії нібито з метою знищення терористичних угруповань «ІД». 
 
Головна мета військового втручання росії полягала не у знищенні терористів «ІД», а у наданні уряду Асада допомоги для повернення територій, контрольованих опозиційними силами, яких підтримують США, Франція, Великобританія, ФНР, Туреччина, та у збереженні цілісності території Сирії як єдиного стратегічного плацдарму росії на Близькому Сході. 
 
Прем’єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу, перебуваючи 15 лютого 2016 року в Києві, заявив, що росія в Сирії діє як «терористична організація», оскільки «варварські атаки на мирних жителів тривають постійно». 
 
Впродовж 2013—2015 рр. росія поставила Асаду різноманітної зброї, боєприпасів та військової техніки на мільярди доларів. Значна частина цієї зброї «дивним чином» потрапила в руки терористів «ІД», які діють у Сирії, Іраку, Лівії та інших регіонах на Близькому Сході. 
 
Чи зможе путін зрозуміло пояснити світу, як у 2014—2015 роках у руки «ІД» потрапив цілий арсенал російської зброї, який був доставлений армії президента Сирії Асада?
З цього арсеналу «ІД», зокрема, отримала: близько трьох тисяч автоматів і кулеметів Калашникова; сотні великокаліберних  кулеметів («Корд», «Утьос», «Печеніг») та сотні тисяч набоїв до них; десятки ракетно-штурмових гранатометів (РШГ); протитанкових реактивних гранатометів (РПГ); автоматичних станкових гранатометів (АСГ-30); ракетних піхотних вогнеметів різної модифікації (РПВ «Джміль»), разом iз термобаричними снарядами та переносні ЗРК, у тому числі й «Стріла», різної модифікації (виробляються лише у росії). 
 
Розвідки США і Великої Британії встановили, що зброя для «ІД» була передана спецназом ГРУ і бойовиками ПВК «Вагнер». 
 
Панове керівники країн-членів НАТО, містере президенте США Джо Байден, досить боятися кривавого карлика путіна і його погроз. Не ганьбіть себе і свої країни! 
Прийшов час «замочити в сортирі» міжнародного терориста, «м’ясника», московського фюрера путіна, повністю знищити терористичні організації «ХАМАС», Хезболла, недобитки «ІДІЛ»,  Аль-Каїди і терористичні режими росії, Ірану і Північної Кореї.
 
Дайте нам необхідну зброю і ми самі знищимо путіна і його терористичний фашистський режим! І не вказуйте нам, що можна знищувати в росії, а що ні. Ми прикриваєм ваші дупи від педофіла путіна. Не бійтесь!
 
 
 
Честь маю!
 
Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, генерал-лейтенант