США попереджали про підготовку теракту на московщині – путін проігнорував

11:19, 24.03.2024
США попереджали про підготовку теракту на московщині – путін проігнорував

Путін зосереджується на уявних ворогах, а терористи атакують Москву.

Путін зосереджений на уявних загрозах з боку "українських нацистів", а не на реальних з боку ісламістських терористів.

 

Як інформує УМ, про це пише The Washington Post.

 

"Російський диктатор Путін фактично проігнорував попередження американського уряду про те, що бойовики "Ісламської держави" (ІДІЛ) планують здійснити масштабний теракт", - пише видання.

 

Зазначається, що американська розвідка попередила Кремль про те, що філія ІДІЛ, що базується в Афганістані, планує напад у Москві. Посольство США в Москві рекомендувало американцям, які перебувають у столиці, уникати концертних залів.

 

"Однак російський правитель Володимир Путін, зосереджений на уявних загрозах з боку вигаданих українських нацистів, а не на реальних з боку ісламістських терористів, безтурботно проігнорував повідомлення від США", – йдеться в матеріалі.

 

Зазначається, що ігнорування попереджень російською владою дуже добре описує характер режиму путіна. Він не зацікавлений у служінні російському народу або захисті його від реальних загроз.

 

"Його режим більш майстерний у придушенні мирних дисидентів, ніж жорстоких терористів", – йдеться у матеріалі.

 

Мета Путіна – домогтися імперської слави як царя останнього часу, чого б це не коштувало російському народу. Замість того щоб переслідувати своїх реальних ворогів, він буде шукати спосіб, як у всьому звинуватити Україну і США, щоб виправдати подальші терористичні дії проти українців.

 

"Є якась жорстока іронія в тому факті, що Росія, яка за останні роки була виконавцем такої кількості терористичних атак із Сирії в Україну, сама зазнала удару терористів у п’ятницю ввечері", – пише The Washington Post.

 

Як повідомляла УМ, Теракт у «Крокусі» під Москвою: вбито 115 росіян.