Проєкт «Антикризові Інсайти для Бізнесу: платформа 7.0» - надійний інформаційний помічник бізнесу

16:20, 24.10.2023
Проєкт «Антикризові Інсайти для Бізнесу: платформа 7.0»  - надійний інформаційний помічник бізнесу

У сучасних умовах бізнесу, коли економічні та соціальні фактори можуть змінюватися в миттєвості, підприємцям важливо мати надійного інформаційного помічника, щоб впевнено пройти через, певні складні періоди. В цьому контексті проєкт «Антикризові Інсайти для Бізнесу: платформа 7.0» став справжнім інструментом та надійним інформаційним помічником для бізнесу.

 

Проєкт реалізується Донецькою торгово-промисловою палатою за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні у межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

Онлайн майстер-класи проходять з 9 жовтня по буднях о 12:00, ZOOM. На сьогодні ми провели МК на такі теми:

 

1. «Маркетингові тренди та інновації: як тримати руку на пульсі» - огляд сучасних тенденцій у маркетингу та використання новітніх технологій для досягнення цілей.

 

2. «Створення маркетингової стратегії» - значення стратегії, життєвий цикл продукту та сегментація цільової аудиторії.

 

3. «Упакування продукту у привабливу модель для клієнтів» - процес створення назви компанії або продукту, аналітика та критерії вибору ніші.

 

4. «Тайм-менеджмент для підприємців» - вміння планувати, розставляти пріоритети та делегувати, щоб досягти високого рівня персональної та командної ефективності.

 

5. «Побудова особистого бренду для підприємців» - ідеологія та елементи бренду, з чого починається бренд, як його привести у новий ціновий сегмент.

 

6. «Створення привабливого контенту для соціальних медіа» - візуальні та фото-відео контент ідеї, рубрики для сторіз та рілс.

 

7. «Написання ефективних заголовків та описів: копірайтинг для соцмереж» - залучення аудиторії через заголовки, описи для постів та сторіс.

 

8. «Відеоконтент: від сценарію та знімання, монтаж у смартфоні» - програми у яких можна редагувати відео та покроково редакція відео у мобільному додатку "VN".

 

9. «Народження діджитал-концептів та креативних стратегій. Партизанський маркетинг» - варіанти інтегрування ідей при промоції свого бізнесу, не акцентуючи на назві свого продукту.

 

10. «Графічний контент: робота з «Canva» - робота на онлайн-платформі графічного дизайну "Canva" та зробили разом картинку для історії в Instagram та анімований рілс.

Записи майстер-класів вже доступні на YouTube-каналі Донецької ТПП.

 

Антикризова платформа 7.0 буде проходити до кінця жовтня 2023 року:

реєструйтесь за посиланням - http://surl.li/lvliq

 

підписуйтесь на Telegram-канал платформи - https://t.me/dcci7_0

 

Не пропустіть можливість отримати актуальні інсайти та знання від провідних експертів галузі!