Євген Фурсов з Дружківки загинув від прямого влучення снаряду

13:43, 25.02.2019
Євген Фурсов з Дружківки загинув від прямого влучення снаряду

Євген Фурсов (фото: Павло Островський)

43-річний український військовий Євген Фурсов загинув 23 лютого внаслідок обстрілу від прямого влучення снаряду.
 
Чоловік був родом з Дружківки, що на Донеччині.
 
"Його поважали співслужбовці, довіряли командири. Він був готовий прийти на допомогу побратимам у складних задачах. Євген - перший загиблий військовий з нашого міста", - написав у Facebook громадський активіст та земляк загиблого Павло Островський, який раніше жив і працював у Дружківці.
 
Євген Олександрович Фурсов народився 20 серпня 1975 року. У бійця залишилися батьки та донька.
 
За словами Павла Островського, командування батальйону і бригади, де служив Євген Фурсов, просить поки що не уточнювати підрозділ та місце дислокації.
 
"Фурсов Євген Олександрович був убитий прямим влучанням снаряда. Агресор використовував зброю заборонену Мінськими домовленностями. Вся інформація буде надана протягом доби", - передає активіст заяву підрозділу.
 
Також активіст звернуся до небайдужих з закликом про допомогу.
 
"Думаю, що ми маємо допомогти його родині. Всім, хто бажає надати фінансову допомогу, можете це зробити, перерахувавши кошти на картку Привату 5168 7456 0127 6907 (Павло Островський). Це найменше, що ми зараз можемо зробити, щоб вшанувати пам'ять загиблого героя України. Відзвітую у себе на сторінці і приватно тим, хто відгукнеться", - зазначив Павло Островський.
 
Як повідомляла "УМ", Василь Богоносюк загинув від ворожого обстрілу в зоні ООС.