У штаб Зеленського забігли кремлівські політтехнологи

19:03, 20.02.2019
У штаб Зеленського забігли кремлівські політтехнологи


Не так давно ЗМІ писали, що у штаба Володимира Зеленського в Полтавській області з'явився керівник. Ним став екс-губернатор і голова Полтавської облради Олександр Удовиченко. Але це - паперова посада. Штабом Зеленського в Полтавській області керуватиме політтехнолог Костянтин Слісенко. Про це повідомляє місцеве видання new.pl.ua.

Слісенко має посаду штатного політтехнолога партії "Рідне місто". Саме з його ім'ям пов'язують успішні виборчі кампанії партії на місцевих виборах, пише видання. Однак у Слісенка тільки на перший погляд незаплямована репутація. Його ім'я фігурує в публікаціях ЗМІ від 2015 року як людини, відомої відвертими проросійськими поглядами і симпатіями до Володимира Путіна.
Зокрема, за даними kremen.today.

Слісенко брав участь в таємних зборах, під час яких путінські політтехнологи розробляли концепцію того, що зараз відбувається на Донбасі. А в своїх повідомленнях в соціальних мережах Слісенко не соромиться антиукраїнської позиції, відверто хвалиться зв'язками з високопоставленими особами в Росії, московськими політичними технологами. А ще Слісенко - постійний учасник щорічних зустрічей Путіна з молоддю на Селігері, пише видання.

За даними авторів матеріалу, партія "Рідне місто" здобула перемогу на місцевих виборах в 2015 році завдяки масового підкупу виборців. Ця інформація лежить в основі відповіді на питання, чому штабом Зеленського в Полтавській області керуватиме саме Слісенко.

Сам кандидат у Президенти Володимир Зеленський симпатичний росіянам не менше, ніж Слісенко. Це підтверджують дані про підписників Зеленського в instagram - багато хто з них проживають в Пітері, Москві та інших російських містах, і беруть активну участь в обговоренні українських виборів 2019 року.

Цілком ймовірно, що РФ має потребу в Зеленському, оскільки його перемога - єдиний шанс закінчити війну на Донбасі на умовах РФ. А відсутність намірів повернути Крим в передвиборчій програмі кандидата вчергове підкреслює симпатію Зеленського до Кремля.