Депутату з Ірпеня спалили машину через боротьбу проти забудови річки (фото)

11:09, 17.02.2019
Депутату з Ірпеня спалили машину через боротьбу проти забудови річки (фото)

(фото Фейсбук/ Лаврентій Кухалейшвілі)

Депутату з Ірпеня Лаврентію Кухалейшвілі спалили машину через боротьбу проти забудови річки.

Про це він повідомив у Фейсбук.


"Хотів зранку матусю поздоровити з Днем Народження, але мене випередили!", - зазначив депутат.


Лаврентій Кухалейшвілі пов'язує підпал з його громадською діяльністю. Вдень 18 січня він зібрав для захисту заплави приблизно 100 активних жителів міста, а протягом тижня не давав зловмисникам вивозити родючий грунт з заплави річки Ірпінь. В підпалі своє автівки, Кухалейшвілі звинувачує колишнього міського голову Ірпеня Володимира Карплюка. Він також зазначив, що це вже не перша машина, яку йому спалили.


                                                                                                               


"Невже до пустої голови не доходить, що не зможе він знищити і забудувати заплаву! Не зможе він реалізувати свій генплан та забудувати з північної сторони ще 20 тисяч квартир", - наголосив депутат.

 

                                                                           

 

Кухалейшвілі зазначив, що на кону стоять чималі кошти. "Це навіть не сотні мільйонів! Це мільярди! З цілого міста ці покидьки гребують шалені кошти в свої бездонні гумові кішені! Вони тільки з бюджету за 3 роки вкрали більше 2 мільярдів грн! А скільки вони заробили набудувавши 1 200 000 кв.м своїх курників!!!".

 

Депутат наголосив, що надалі продовжить відстоювати інтереси гради Ірпеня. "Заплаву тобі не дають забудувати! Торф красти і засмічувати родючі грунти будівельним сміття! Терміни всі горять! Так якого .... ти сюди лізешь! Тут бореться не тільки Кухалейшвілі! Тут бореться місцева активна Громаду, яку жодна тварина ніколи не поставить на коліна!", - наголосив він. 

 

Як повідомляла УМ, для міста Ірпінь, що під Києвом, 2018 рік виявився гарячим на події. Місцева громада змусила піти у відставку скандального мера Володимира Карплюка, якому висували підозри в корупції, натомість останній не лише не відійшов від справ, а продовжує ляльководити чиновниками як голова інвестиційної ради.