Де і як взяти швидкий кредит на карту в Україні

11:01, 17.02.2019
Де і як взяти швидкий кредит на карту в Україні

Українці змушені шукати додаткові джерела прибутку, щоб поліпшити своє фінансове становище
 
В останні роки в Україні стрімко набирає популярність фінансова послуга онлайн кредитування. МФО компанії відносяться до небанківських організацій, основний напрямок діяльності яких, швидке мікрокредитування через інтернет, з перерахуванням на банківську карту клієнта. У МФО без проблем можна взяти в борг від 500 до 20000 гривень за 10-15 хвилин.
 
Де і як взяти швидкий кредит на карту в Україні
 
Взяти швидкий кредит на карту в Україні вийде тільки в компаніях небанківського типу, де процедура оформлення формалізована, і не така ретельна, як в банках. Це дозволяє прискорити отримання грошових коштів і спростити процес укладання угоди.
 
Creditplus.ua - це фінтех компанія, що надає послуги термінового кредитування для всіх громадян України, цілодобово і без вихідних. На даний момент - це одна з найбільших і затребуваних компаній мікрокредитування.
 
Завдяки особливим, можна сказати унікальним перевагам, CreditPlus може похвалитися практично безвідмовною видачею позик, для всіх хто звертається за кредитом. Одна з умов компанії - кредитування в онлайн режимі, через інтернет. При цьому гарантується повна конфіденційність позичальника, а інформація і особисті дані не можуть бути отримані сторонніми особами.
 
Сервісом CreditPlus передбачені всі зручні для позичальника способи повернення боргу. Найпростіше це зробити через особистий кабінет, за допомогою своєї банківської картки. Але також ви можете внести кошти через термінал ПриватБанку, додаток Приват24 і в касі банківського відділення.
 
Хто може отримати кредит в CreditPlus і що для цього потрібно
 
Скористатися послугами CreditPlus і отримати швидкий кредит онлайн може будь-який повнолітній громадянин України, віком від 18 до 65 років, у якого є паспорт, ІПН і банківська карта, на яку будуть нараховані кошти.
 
Процедура оформлення швидкої позики в CreditPlus повністю прозора і не вимагає особливих знань. Як правило, для тих осіб, які вперше звертаються за кредитом, процедура отримання позики складається з трьох етапів. При наступних зверненнях, процедура спрощується ще більше, і необхідно тільки вказати потрібну суму і підтвердити договір про кредитування.
 
Оформлення першої позики
 
1. Заповнити заявку і анкету клієнта
2.  Відповісти на питання фахівця з кредитування
3. Підтвердити договір, і відразу ж після цього будуть надані гроші.