Олег Ляшко хамством у Facebook обурив проти себе жінок-політиків

16:19, 08.02.2019
Олег Ляшко хамством у Facebook обурив проти себе жінок-політиків

Олег Ляшко нажив неприємностей через хамство до жінок (фото: facebook.com)

Лідер "Радикальної партії" грубо звинуватив віце-спікера Верховної Ради Ірину Геращенко в брехні.
 
У Фейсбуку він написав, що Ірина Геращенко "цинічно бреше" про те, що депутати від "Радикальної партії" блокували трибуну, щоб зірвати голосування за курс на Євросоюз і НАТО.
 
У своєму пості він також назвав її "порошенківською віце-головихою". 
 
У відповідь обурена Ірина Геращенко заявила, що не збирається "толерувати" подібне хамство.
 

"Олег розбушувався. То з Супрун воює, то з Іриною Геращенко. Лайкають це відверте хамство дівчата з його фракції, з якими він розмовляє таким самим зверхньо-хамовитим тоном й на підвищених децибелах, й депутатство яких полягає в ходінні хвостиком за вождем", - написала вона.
 
У свою чергу віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе зазначила, що "свіже" хамство на адресу Ірини Геращенко демонструє, "як низько здатен опуститися радикал Ляшко напередодні виборів".
 
"Це демонстрація зневаги не лише до першої заступниці голови парламенту. Це зневага до всіх жінок, включно з його виборцями, і це топтання по елементарній етиці, якою має бути наділена будь-яка людина, а депутат і поготів", - написала вона у Фейсбуку.
 

Вона також наголосила, що їй, як "і мільйонам українок, укотре соромно за такого політика".
 
"Дуже хочеться, аби хтось, нарешті, отямив Ляшка. Це була би гарна наука й всім іншим представникам радянського і пострадянського минулого, котрі за інерцією вважають, що мандат народного депутата дає дозвіл нехтувати етичними нормами", - написала вона.
 
Нагадаємо, з подачі Олега Ляшка суд тимчасово заборонив очолювати МОЗ Уляні Супрун. Через суддівське свавілля Уляна Супрун перервала відрядження до США, щоб розібратися в ситуації.