Прем’єр Чехії визнав перебування сина в Криму

08:27, 15.11.2018
Прем’єр Чехії визнав перебування сина в Криму

Андрій Бабіш заперечує викрадення сина

Прем’єр-міністр Чехії Андрій Бабіш визнав, що його син, Андрій Бабіш, перебував у Криму, але нібито поїхав туди добровільно.

Про це повідомляє Європейська правда.

Андрій Бабіш сказав, що інформація про його сина була ретельно підготовлена і приурочена до національного свята 17 листопада, оскільки Бабіша-молодшого журналісти відвідали ще в середині жовтня.

Прем'єр заявив, що його син був госпіталізований у липні 2015 року після того, як поліція знайшла його на автомагістралі D1.

"Його відвезли в психіатричну лікарню. Я тоді попросив перевести його до Національного інституту психічного здоров'я", - сказав він.

Там, за словами прем'єр-міністра, його син зустрів лікаря Діту Протопопову. Бабіш-молодший заявляв, що саме чоловік Діти Протопової викрав його і вивіз до Криму.

Андрій Бабіш не пояснив, як саме його син опинився у Криму, адже, ймовірно, він потрапив туди з території Росії, що суперечить українському законодавству.

Чеський прем'єр заявив, що розповість детальніше у неділю ввечері в одній з телевізійних програм.

Нагадаємо, у чеських ЗМІ висували версію, що Андрій Бабіш сховав сина в Криму, щоб він уник допитів у корупційній справі.