В будинок координатора С14 Сергія Мазура кинули гранату: поранено батька

10:41, 10.10.2018
В будинок координатора С14 Сергія Мазура кинули гранату: поранено батька

Сергій Мазур під час замаху не постраждав

В Борисполі в будинок координатора С14 Сергія Мазура кинули гранату, в результаті чого поранення отримав батько чоловіка.

Про це повідомляється на сторінці С14 news - резерв у Facebook.

"У квартиру Мазура у Борисполі кинули гранату. Поранено батька Сергія. Він втратив багато крові, однак живий. На місці працює поліція", - йдеться у повідомленні.

У поліції розповіли подробиці вибуху, однак не назвали імен.

"Сьогодні вночі в місті Бориспіль у вікно квартири на другому поверсі невідомі кинули вибуховий пристрій. 61-річний господар житла знаходиться в лікарні. На момент вибуху у квартирі перебувало ще двоє членів сім’ї – дружина та син", – йдеться у повідомленні.

Щоб закинути гранату на другий поверх, зловмисники підставили дабину.

Вибух розслідують за статтею "замах на вбивство".



За словами народного депутата Ігоря Луценка, помічником якого на громадських засадах є Сергій Мазур, найбільш ймовірна версія - громадська активність координатора С14.

"Найбільш ймовірна версія - громадська активність Сергія. Зокрема, за його сприяння справі Крисіна було надано величезного резонансу.

Крисін - один із керівників тітушок під час Майдану, причетний до загибелі журналіста Веремія 18 лютого. Вчора якраз спільними нашими зусиллями Крисін поїхав відбувати покарання у колонію", - написав Ігор Луценко.

Як повідомляла "УМ", "тітушковод" Юрій Крисін із клумаками відправився в колонію.

Нагадаєм, у липні Сергія Мазура відправили під домашній арешт після погромів у таборі ромів на Лисій горі в Києві.