Власникам «Гаврилівських курчат» знизили заставу в 16 разів та відпустили

10:32, 19.06.2018
Власникам «Гаврилівських курчат» знизили заставу в 16 разів та відпустили

Євгену Сігалу раптово різко зменшили розмір застави (фото: Экономика. Обозреватель)

Затриманих за підозрою в забрудненні навколишнього середовища в Київській області співвласника ТОВ "Комплекс "Агромарс" Євгена Сігала і директора філії компанії Івана Зозулю відпустили під зменшену в 16 разів заставу.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Спочатку для фігурантів справи розмір застави Печерський районний суд Києва встановив у розмірі 80 мільйонів гривень для Євгена Сігала та 84 мільйони гривень для Івана Зозулі.

Апеляційний суд прийняв рішення, що це завеликий розмір застави, який зменшили до 5 мільйонів гривень для кожного.

"Необхідні суми були внесені на депозитарний рахунок суду і власники агрохолдингу Марина та Євген Сігал, а також директор філії Іван Зозуля були звільнені під заставу і зараз вже знаходяться зі своїми сім'ями", - повідомили в прес-службі юридичної компанії Equity.

Печерський районний суд Києва раніше відпустив під заставу в 90 мільйонів гривень співвласницю ТОВ "Комплекс "Агромарс" Марину Сігал, дружину Євгена Сігала.

Як повідомляла "УМ", власників комплексу із вирощування курей Євгена та Марину Сігалів та Івана Зубка затримали в рамках справи про заподіяння екологічної шкоди на загальну суму 253 мільйони гривень. Нелегальний скотомогильник поблизу села Гаврилівка Вишгородського району на Київщині знайшли у лютому 2018 року.