Морпіх Павло Савлук помер від кулі снайпера після дев’яти днів коми (фото)

14:17, 10.05.2017
Морпіх Павло Савлук помер від кулі снайпера після дев’яти днів коми (фото)

Павло Савлук "Фізрук" не припиняв займатися тайським боксом навіть на передовій.

Матрос підрозділу морської піхоти, 26-річний Павло Савлук, позивний «Фізрук» помер у стані коми в лікарні імені Мечникова у Дніпрі у вівторок, 9 травня.

 

«Фізрука» було важко поранено в голову кулею ворожого снайпера під час виконання бойового завдання на маріупольському напрямку ще 30 квітня. Дев’ять днів лікарі у Дніпрі боролися за його життя, утім, захисник України помер так і не прийшовши до тями.

 

Про смерть воїна повідомляють Військово-Морські Сили ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

 

 

«Внаслідок важких поранень, отриманих під час виконання бойових завдань із захисту незалежності і територіальної цілісності України, обірвалося життя нашого бойового побратима - морського піхотинця матроса Савлука Павла Валентиновича. Україна, Військово-Морські Сили Збройних Сил України, рідні і близькі військовослужбовця понесли непоправну втрату. Матрос Павло Савлук пішов у вічність у розквіті сил. Серце захисника Батьківщини перестало битися 9 травня», - йдеться у повідомленні.  

 

Командування і особовий склад ВМС ЗСУ глибоко сумують і висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Співчуття від Міноборони висловив і речник відомства Андрій Лисенко у середу.

 

 

Павло Савлук – уродженець міста Кропивницький, серйозно займався тайським боксом, підтримував себе у атлетичній формі й на передовій, через що і отримав позивний «Фізрук».

 

 

Остання публікація на сторінці Павла Савлука у Facebook датується 29 квітня, за день до смертельного поранення в бою.