20-річного хлопця на Львівщині убило струмом після селфі на поїзді

08:55, 11.07.2018
20-річного хлопця на Львівщині убило струмом після селфі на поїзді

Молодий хлопць трагічно загинув. Фото КП

На Львівщині трагічно загинув 20-річний хлопець. Він заліз на поїзд, щоб зробити ефектну фотографію і миттєво помер від удару напругою 30 тисяч вольт. 
 
Про це повідомляють у Нацполіції.
 
"Вдалося вилучити з його мобільного карту пам'яті, де знайшли фотографії, які підтверджують, що хлопець робив селфі" - розповів в.о. начальника Бузького відділення поліції Павло Гіндрюк.
 
Обгоріле тіло діставали залізничники разом з поліцією. Електричний удар був таким сильним, що його почули люди, які живуть неподалік від станції.
 
Оприлюднене поліцією фото хлопець зробив за кілька хвилин до загибелі. На ній він втомлений, тому що додому повертався зі Львова пішки. Автобуси вже не ходили, а на таксі грошей не було. Майже 100 кілометрів хлопець пройшов за всю ніч, а під ранок, коли до будинку залишалося тільки 20 кілометрів, йому захотілося ефектних фото.
 
 
Відзначимо, нерідко люди гинуть через екстремальні спроби зробити селфі. Так, у травні в Стрию на тій же Львівщині 16-річний хлопець на даху супермаркета "Фуршет" намагався зробити ефектне селфі, але не втримався та впав - травми виявилися смертельними.