В Кривому Розі батьки знімали свою 4-річну доньку в порнофільмах

14:05, 13.06.2018
В Кривому Розі батьки знімали свою 4-річну доньку в порнофільмах

Дитину неодноразово гвалтували для зйомок у порнофільмах (фото: Національна поліція)

У Кривому Розі поліція затримала 29-річного чоловіка та його 30-річну дружину, які знімали свою 4-річну доньку в порнофільмах.

"Зловмисники вступали з нею у статеві зносини, фіксуючи це на відео", - зазначається у повідомленні Національної поліції.

Порнофільми із донькою нелюди потім продавали через інтернет, гроші отримували у формі криптовалюти на електронні гаманці.

"Поліцейські встановили нік-нейм, який використовували зловмисники для завантаження файлів порнографічного змісту. За оперативною інформацією, останнє завантаження файлів цим користувачем було здійснено кілька діб тому", - йдеться в повідомленні правоохоронців.



Досудове розслідування правоохоронці відкрили за ч. 4 ст. 301 Кримінального кодексу України "везення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів". Водночас про переслідування нелюдів за статею про розбещення неповнолітніх не повідомляється.

При цьому перший заступник Голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін прокоментував, що над дитиною знущаллася матір, оминувши в коментарі роль батька в усій цій історії.

"Після того, що робила зі своєю донькою затримана, її неможливо назвати мамою. Я не можу розповісти все те, що ця істота робила з дитиною, але на мою думку, цю жінку вже не виправити", – зазначив він.

Як повідомляла "УМ", в Черкасах затримали жінку, яка продала свою новонароджену доньку прямо біля пологового будинку.