Майор Сергій Сиротенко із батальйону «Донбас» загинув від підриву міни поблизу Мар’їнки

18:06, 01.11.2017
Майор Сергій Сиротенко із батальйону «Донбас» загинув від підриву міни поблизу Мар’їнки

Сергій Сиротенко був заступником командира батальйону "Донбас"

Майор Сергій Сиротенко із батальйону "Донбас" загинув від підриву міни неподалік Маріїнки.

"Близько 11:30 01.11.2017 під час виконання бойового завдання в районі Мар’їнки в результаті підриву на міні (за попередніми даними) майор Сергій Сиротенко отримав пошкодження, не сумісні з життям", - ідеться в повідомленні Національної гвардії України у Facebook.

Про загибель "донбасівця" із позивним "Третій" написав у соцмережі і екс-командир, а нині народний депутат України Семен Семенченко.

"У 2015 під Углегорском його машину посікло осколками, він залишився неушкодженим. У 15-16- м у Широкино теж Бог милував. Зараз він загинув. Війна...", - написав Семен Семенчекно та відзначив, що не залишить робину без допомоги.



На Сергія Сиротенка вдома чекала дружина Олена та троє дітей.



"Сергій Васильович Сиротенко був призваний по мобілізації у лютому 2015 року. З червня 2016 року – на військовій службі за контрактом", - повідомляють про заступника командира батальйону "Донбас" в Національній гвардії.



"Сьогодні загинув наш друг, син, чоловік, батько трьох дітей - Сиротенко Сергій, позивний Третій. Ще з перших днів він пішов добровольцем, коли приходив у відпустку весь час рвався до побратимів в АТО", - вказують у Facebook-спільноті Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО.



"А чого варта та історія, коли він разом з побратимом пішов у розвідку, побачив сепарський БТР, який на хвильку залишили без нагляду, та не довго думаючи сів за кермо цього БТРа та приїхав з цією здобиччю до своїх хлопців...Сміливий, добрий,щирий, справжній патріот...", - розповідають про подвиги на фронті Сергія Сиротенка в соцмережах.

Про час та місце поховання Сергія Сиротенка наразі не повідомляється

(фото із соцмереж)