Володимир Зеленський поскаржився на відмову провести «Квартал» у Вінниці

12:55, 13.02.2019
Володимир Зеленський поскаржився на відмову провести «Квартал» у Вінниці

"Квартал-95" планував провести два концерти у Вінниці (фото: acc.cv.ua)

Шоумен, кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що змушений скасувати концерти у Вінниці, бо у місцевому  "Будинку офіцерів" відмовили в оренді концертного залу через те, що він балотується в президенти.
 
Відео заяви він опублікував у Facebook.
 
За його словами, 14 лютого, в день Святого Валентина, команда "Квартал-95" планувала провести два концерти у Вінниці і нібито мав бути аншлаг, проте приїхати в цей день не вдасться.
 
У відео Зеленський і його колеги стверджують, що концерт мав відбутися у залі "Будинку офіцерів", який підпорядкований Міністерству оборони України, і там заборонили проводити концерт, оскілький Зеленський є кандидатом у президенти.
 
"Ось така відмазка. Випадково ось так у Вінниці це відбулось", - сказав шоумен.
 
"Але що хочу сказати і будемо відверті - ми обов'язково до вас приїдемо, змінимо зал, змінимо дату і будемо у вас у гостях… Вибачте їх всіх", - заявив Зеленський.
 
Як пояснила ТСН представниця вінницького "Будинку офіцерів" Наталія Колодяжна, відповідно до закону України, окремими кандидатами на пост кандидата України чи їхніми представниками заборонені відвідини військових частин та формувань, до яких належить і "Будинок офіцерів".
 
"Оскільки 60-й "Будинок офіцерів" являється структурою Міністерства оборони, на знак непорушення закону концерт було запропоновано перенести на іншу площадку в місті Вінниці", - пояснила вона.
 
Нагадаємо, раніше Комітет виборців України закликав Володимира Зеленського оплатити "Слугу Народу 3" із виборчого фонду.
 
Зауважимо також, Володимир Зеленський має особистого охоронця Коломойського.
 

Як повідомляла УМ, шоумен та кандидат у президенти України Володимир Зеленський звернувся до поліції зі скаргою на те, що за ним здійснюється стеження.