Василь Грицак оприлюднив результати майбутніх виборів у «Д/ЛНР»

13:33, 09.11.2018
Василь Грицак оприлюднив результати майбутніх виборів у «Д/ЛНР»

Денис Пушилін та Леонід Пасічник

Голова СБУ Василь Грицак на брифінгу оприлюднив інформацію про те, що уже визначено результати запланованих російськими кураторами "виборів" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє Українська правда.

"Переможні цифри вже намальовані в адміністрації президента Росії. За нашими даними, попередньо, уже намалювали для перемоги Пушиліна в так званій "ДНР" 55 %, Пасічника – в "ЛНР" 63%. Явку мають показати 70% виборців", - заявив Василь Грицак.

Також голова СБУ зачитав результати соцопитування, проведеного на окупованих територіях, сайту "Вибір.ін.ру".

"Сьогодні (9 листопада) за категорію "проти всіх" готові віддати свої голоси 712 осіб, "не піду на вибори через можливі проблеми зі сторони України" - 476 голосів, Пасічник – 379…Всього голосів 1718. За період з 1 жовтня", - додав він.

На думку Василя Грицака, з результатів цього соцопитування, можна спрогнозувати реальну явку на псевдовибори.

Загалом голова СБУ закликав громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях, проігнорувати "вибори", які порушують українське законодавство та Мінські домовленості.

Нагадаємо. заступник міністра МінТОТ Георгій Тука заявив, що українські правоохоронці вже мають списки осіб, які організовують вибори на окупованих територіях, а згодом отримають дані про всіх. хто прийде "голосувати".