Листування депутата-втікача Онищенка та соратників Порошенка опублікували журналісти «Слідство.Інфо»

21:37, 11.05.2018
Листування депутата-втікача Онищенка та соратників Порошенка опублікували журналісти «Слідство.Інфо»

Чи справді Олександр Онищенко мав контакти із "людьми президента"? (фото із соцмереж)

Журналіст видання "Слідство.Інфо" Дмитро Гнап нібито зробив фото листування народного депутата-втікача  Олександра Онищенка із депутатами Ігорем Кононенком і Сергієм Березенком, а також з фінансовим радником президента Макаром Пасенюком.

"Листування було отримане журналістами Слідства.Інфо в Куршевелі (Франція) у грудні 2016 року під час зустрічі з народним депутатом Олександром Онищенком, який наразі перебуває під слідством НАБУ", - зазанчає видання.











Фото передали детективам Антикорупційного бюро, які раніше порушили кримінальне провадження стосовно можливого підкупу народних депутатів України, зазначено у повідомленні.

"Детективи НАБУ долучили ці знімки до матеріалів кримінального провадження", - відзначають у Слідство.Інфо.

Водночас Олександр Онищенко переконує, що фото фейкові. Він заявив, що розслідування "змонтовано", а в ньому - "вирвані з контексту слова".

"Цікаво все повернулося. Так, Гнап (Дмитро, журналіст "Слідства.інфо" - УП) був у мене. 1,5 роки тому. Брав інтерв'ю щодо корупції Порошенка. Телефону мого в руках не тримав. Я пообіцяв йому переписку – але пізніше", - стверджує Олександр Онищенко у Facebook.



Нагадаємо, Олександр Онищенко втік з України після того, як проти нього відкрили кримінальну справу за розкрадання коштів у понад мільярд гривень. Він нібито переховується у Лондоні, звідки робить гучні заяви на кшталт того, що він виграє у Петра Порошенка вибори Президента. Також він заявив, що існують так звані «плівки Онищенка», - компромат на Петра Порошенка, який доводить його участь в корупції.

Нещодавно на телеканалі Newsone були продемонстровані нібито перемовини Олександра Онищенка та Петра Порошенка.