Невістка Порошенка: Раз на рік людина може собі дозволити Мальдіви

11:20, 06.02.2018
Невістка Порошенка: Раз на рік людина може собі дозволити Мальдіви

(Фото: "Радіо Свобода")

Невістка президента України Петра Порошенка, Юлія, заявила, що глава держави дуже багато працює і раз на рік заслуговує на відпочинок за кордоном. Про це вона сказала в інтерв'ю LIGA.net.
 
"Я просто бачу, як людина (президент Петро Порошенко, - ред.) працює. Коли у мене народилися діти, я, природно, як і будь-яка мама, вночі вставала, годувала, займалася дітьми. І я в 3, о 4 годині ночі бачила, як Петро Олексійович повертався з роботи. І вранці він о 8-9 виїжджав знову на роботу. Тобто він реально дуже-дуже багато працює. Мені здається, що він заслуговує такого відпочинку, щоб його ніхто не чіпав. А просто їхати куди-небудь, щоб його не впізнали, нереально. Ми одного разу їздили в Іспанію, його сфотографували російські журналісти і виклали в інтернет. Я думаю, що один раз на рік, причому на кілька днів, людина може собі це дозволити", - заявила Юлія Порошенко.
 
Воднчас дружина Олексія Порошенка не відповіла, чи була зі свекром на Мальдівах.
 
Юлія зазначила, що вже отримала громадянство України і вчить українську мову.
 
"Ви знаєте, що в Україні досить складно отримати громадянство. Незважаючи на те, що я була одружена, у мене вже було двоє дітей, процедура отримання громадянства зайняла майже 5 років. Спочатку був тимчасовий вид на проживання, потім постійний вид на проживання, і тільки потім громадянство", - розповіла вона.
 
Раніше журналісти програми "Схеми" опублікували рзслідування, у якому розповіли, що Порошенко на початку 2018 року таємно відпочивав на Мальдівах. За підрахунками журналістів, президент витратив на відпустку щонайменше 500 тисяч доларів.
 
Коли це спливло, в його адміністрації запевнили, що глава держави оплатив цю мандрівку власними коштами.