На Закарпатті влаштували багатомільйонний ремонт заради нового «Буковелю», фото

11:09, 17.08.2023
На Закарпатті влаштували багатомільйонний ремонт заради нового «Буковелю», фото

Очільник партії «За майбутнє» у Верховній Раді Ігор Палиця (ліворуч). (Фото: Фейсбук Юрій Ніколов)

Ремонт дороги (веде до села Чорна Тиса, що на Закарпатті), який вартує 596 млн грн – замовила Закарпатська обладміністрація, Там планують звести новий гірськолижний курорт ТОВ "Буковель", пов’язаний з соратником Ігоря Коломойського, нардепом Ігорем Палицею.

 

Як інформує УМ, про це пише у Фейсбуці журналіст Юрій Ніколов.

 

"На схилах гір у цьому селі планує побудувати новий гірськолижний курорт ТОВ "Буковель". Його засновниками є Захар і Оксана Палиці - син і дружина нардепа Ігоря Палиці, одного з найближчих партнерів Ігоря Коломойському по "Укрнафті". Це ТОВ хоче зробити курорти "Свидовець" у Чорній Тисі, а також "Бистрицю" та "Турбат" неподалік звідти", - йдеться в дописі.

 

Ніколов наголосив, що за згодою на будівництво курортів "Буковель" звернувся до тамтешніх сільрад вже під час війни.

 

 

Журналіст припускає, що підряд на ремонт отримає фірма колишнього директора "Буковеля" Олександра Шевченка "ПБС".

 

"Я чесно не знаю, чи Коломойський ще впливає на Палицю, чи той вибудував свої окремі зв'язки із Зеленським. Палиця, на відміну від Коломойського, є нардепом. І його група "За майбутнє" справно підтримує "Слугу народу".

 

З іншого боку, Коломойський продовжує відпочивати в "Буковелі", коли йому треба заховатись від амброзії. І ніхто не може твердо сказати, що "Буковель" не його", - додав Ніколов.

 

 

Нагадаємо, що дещо раніше Закарпатська ОДА розмістила в системі Prozorro тендер на ремонт дороги на суму майже 600 млн грн.

 

Як повідомляла УМ, Ігор Палиця очолив нову партію «За майбутнє» у Верховній Раді.