"Динамо" вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи, а "Шахтар" вилетів з турніру (відео)

09:44, 22.02.2019
"Динамо" вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи, а "Шахтар" вилетів з турніру (відео)

Перемогу "біло-синім" забезпечив новачок-іспанець Фран Соль (Twitter/FC Dynamo Kyiv)

"Динамо" перемогло "Олімпіакос" з рахунком 1:0 та пройшло до 1/8 Ліги Європи. Кількома годинами раніше "Шахтар" розгромно програв "Айнтрахту" на виїзді в місті Франкфурт-на-Майні, повідомляє BBC.

"Динамо" перемогло "Олімпіакос" з рахунком 1:0 в 1/16 плей-оф Ліги Європи. Гра пройшла у Києві на НСК "Олімпійському".

Переможний гол у першому таймі на 32 хвилині матчу забив іспанський новачок "динамівців" Фран Соль, який вчасно відреагував на простріл Миколенка. Відео переможного моменту виклав у Твіттери користувач @Onur57662874.
 



Раніше "Шахтар" на виїзді програв німецькому "Айнтрахту" з рахунком 4:1 в 1/16 плей-оф Ліги Європи.

У першому таймі рахунок відкрив нападник "Айнтрахту" Лука Йовіч. А за кілька хвилин перевагу німців з пенальті подвоїв Себастьян Алле.

У другому таймі "Шахтар" пішов уперед, й на 63-й хвилині нападник "гірників" Жуніор Мораес зміг відіграти один м'яч. Ще пізніше Марлос влучив у перекладину. "Гірники" продовжували атакувати, і Тайсон ще раз вдарив у перекладину, однак на 80 хвилині "Айнтрахт" провів швидку контратаку й Алле довів перевагу німців до 3:1. А на 84-й хвилині нападник франкфуртської команди Анте Ребіч забив ще раз - 4:1.

Таким чином "Шахтар", хоч і мав шанси зрівняти рахунок, але у підсумку розгромно програв німецькій команді та вилетів з Ліги Європи.